Mandala Circle Of Life

Leer zelf een mandala tekenen + kleuren en leer over jezelf.

Wie ik ben:

Mijn naam is Pascalle Jacobs-Dietz. 

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Ik werk als verzorgende in de thuiszorg. Ter ontspanning lees ik graag, maak ik foto's tijdens wandelen of vakantie en ben ik gaan mandala tekenen.

Ik ben jaren geleden begonnen met mandala's tekenen om iets te doen te hebben. Maar het 'mandala virus' heeft me te pakken gekregen. Ik ben later dan ook diverse cursussen gaan volgen. Ik teken nog altijd met veel plezier en ik kan er veel in kwijt. Een mandala is erg veelzijdig, er zijn veel mogelijkheden om een mandala te tekenen en te vullen.

Bij het tekenen van een mandala sta je in contact met je onderbewuste, waardoor je over jezelf kunt leren (door een mandala te 'duiden') en ervaringen kunt verwerken. Ik gun iedereen deze ervaring en vooral het plezier van het tekenen en inkleuren van een mandala. 

Ik help je graag om alle mogelijkheden van een mandala te leren kennen. Ook wil ik (als je dat wilt) je gemaakte mandala's 'duiden' (uitleggen) om zo jezelf beter te leren kennen.